Μουσεία σύγχρονης τέχνης των SANAA : ανάλυση και ερμηνεία των αρχιτεκτονικών λύσεων - Κουτσόγεωργα, Γεωργία
[Η διάλεξη επικεντρώνεται στα δύο μουσεία σύγχρονης τέχνης του ιαπωνικού γραφείου SANAA, το ένα στην Καναζάουα και το άλλο στη Νέα Υόρκη. Αναλύει τις συνθετικές λύσεις των αρχιτεκτόνων και τις ερμηνεύει μέσα στο γενικότερο σημερινό κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο.]