Σκεπτικισμός, εκλεκτικισμός, θεωρία, αρχιτεκτονική - Αγγελή, Αργύρης
[Σκεπτικισμός της Θεωρίας Σκεπτικισμός της Αρχιτεκτονικής Σκεπτικισμός του Εκλεκτικισμού Εκλεκτικισμός της Θεωρίας Εκλεκτικισμός της Αρχιτεκτονικής Εκλεκτικισμός του Σκεπτικισμού Θεωρία του Σκεπτικισμού Θεωρία του Εκλεκτικισμού Αρχιτεκτονική του Σκεπτικισμού Αρχιτεκτονική του Εκλεκτικισμού Αρχιτεκτονική της Θεωρίας Θεωρία της Αρχιτεκτονικής 1 τίτλος, 4 λέξεις, 12 συνδυασμοί, άπειρα νοήματα Πλουραλισμός. Τελικότητα της διάλεξης αποτέλεσε η κατανόηση του παρόντος. Κατρακύλησε στο παρελθόν και βρήκε τέλος στο μέλλον.]