Χωρική μπαταρία : περίπτωση μονάδας κατοίκησης - Σπανού, Κέλλυ
[Η βασική ιδέα τησ διπλωματικής μας εργασίας με τίτλο 'Χωρική μπαταρία _ περίπτωση μονάδας κατοίκησης' είναι ο σχεδιασμός μίας μεταφερόμενης και μεταλλασσόμενης κατασκευής, που μπορεί να λάβει διαφορετικά χαρακτηριστικά και να προσαρμόζεται σε ένα εύρος συνθηκών προκειμένου να επιλύσει διαφορετικές ανάγκες. Ο μηχανισμός αυτός ονομάζεται 'χωρική μπαταρία' με την έννοια ότι ο πρωταρχικός του στόχος είναι να ενεργοποιήσει τον εκάστοτε χώρο που τοποθετείται, όπως μία κοινή μπαταρία ενεργοποιεί διαφορετικές συσκευές. Τα κύρια χαρακτηριστικά της χωρικής μπαταρίας είναι ότι πρόκειται για ένα αντικείμενο μικρής κλίμακας, που συμπυκνώνει όλες τις χρισεις της σε ένα minimum διαστάσεων και, μέσω του μετασχηματισμού της, αναπτύσσεται στο maximum των δυνατοτήτων της.]