Χανδρινός, Ι., & Τζιά, Κ. Μελέτη της επίδρασης των υδροκολλοειδών στα ρεολογικά, φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού.
Παραπομπή Chicago StyleΧανδρινός, Ιάσονας, and Κωνσταντίνα Τζιά. Μελέτη της επίδρασης των υδροκολλοειδών στα ρεολογικά, φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού.
Παραπομπή MLAΧανδρινός, Ιάσονας, and Κωνσταντίνα Τζιά. Μελέτη της επίδρασης των υδροκολλοειδών στα ρεολογικά, φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του παγωτού.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.