Πόλη και αστικές μεταφορές : η σημασία των μέσων μαζικής μεταφοράς - Αγγελόπουλος, Κίμων
[Στην παρούσα μελέτη επιχειρήται να γίνει κατανοητό πότε ένα δίκτυο μεταφορών θεωρείται επαρκές και με ποιο τρόπο επηρεάζει και επηρεάζεται από την πόλη στην οποία εφαρμόζεται. Αναλύεται με ποιον τρόπο έχουν εξελιχθεί οι πόλεις, με βάση τις ανάγκες για μεταφορές. Επίσης παρουσιάζεται το πως η δομή των πόλεων διαμορφώθηκε από τις αστικές μεταφορές, και τα προβλήματα που επιφέρουν αυτές..].