Νέα κρατική σχολή ορχηστρικής τέχνης στην Πειραιώς - Σίμου, Σταυρούλα
[Το αντικείμενο της προκείμενης διπλωματικής εργασίας αποτελεί ο σχεδιασμός ενός νέου κτιρίου για την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Το νέο αυτό κτίριο τοποθετείται στην οδό Πειραιώς, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς πολιτιστικούς άξονες της Αθήνας. Η ανάγκη για τον σχεδιασμό ενός νέου κτιρίου, προέκυψε κυρίως από την έλλειψη χώρου αλλά και λόγω πολλών λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Σχολή σήμερα. Η πρόταση που δίνεται μέσω της αυτής της διπλωματικής, καταργεί την έως τώρα δικτυακή της λειτουργία και ενισχύει την ιδέα της ενοποίησης όλων των λειτουργιών της κάτω από ένα νέο κτίριο (στηριζόμενη και σε πρότυπα αντίστοιχων σχολών χορού στο εξωτερικό).]