Αυτοσχέδιες δεντροκατασκευές με φυσικά και ανεπεξέργαστα υλικά - Γαλανοπούλου, Αθηνά
[Σκοπός της συγκεκριμένης μελέτης είναι η δημιουργία μιας κοινότητας στη χαράδρα του χωριού της Νεράιδας στην Ορεινή Ηλεία. Ο κύριος όγκος των κατασκευών-θα τοποθετούνται πάνω σε δέντρα ορίζοντάς το ως κύριο συνθετικό στοιχείο που θα πρέπει να το σεβαστούμε, αναδείξουμε και προστατεύσουμε. Πάνω από όλα όμως κύριος στόχος θα είναι η επανασύνδεση του ανθρώπου με τη φύση δίνωντας του μια ώθηση να φύγει από τις μεγαλουπόλεις και τη πίεση των εποχών και να συνειδητοποιήσει πόσο ανεξάρτητος και αυτόνομος νιώσει συμβιώνοντας αρμονικά με τη φύση. Του δίνεται η δυνατότητα επιπλέον να ανακαλύψει τις πρώτες ύλες που του προσφέρει και στη συνέχεια μετά από τη σωστή αξιολόγησή τους να οδηγηθεί στη σωστή χρήση και εφαρμογή τους σε περεταίρω κατασκευές. Πρόκειται για μια πειραματική και μικρής κλίμακας παρέμβαση η οποία θα προχωράει σταδιακά, μετά από μελέτη κάθε δέντρου ξεχωριστά και δεν θα διαταράζει την ισορροπία του οικοσυστήματος της περιοχής, αφήνοντας χώρο για ανάσα στη πανίδα και χλωρίδα. Στην μελέτη περιλαμβάνονται καλλιέργειες.. Νεράϊδας.]