Βιβλιοθήκη ψηφιακών μέσων στο κέντρο της Αθήνας - Στοφόρος, Κωνσταντίνος
[Σκοπός της διπλωματικής είναι ο σχεδιασμός ενός νέου δημόσιου κτιρίου, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα, το οποίο συνδυάζει την έννοια της βιβλιοθήκης και τα ψηφιακά μέσα. Αφετηρία παραμένει το ίδιο το βιβλίο. Παράλληλα όμως, επιχειρείται η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας στη δημιουργία μιας συνολικής αναγνωστικής εμπειρίας. Στόχος είναι ο νέος αυτός χώρος να αποτελέσει κόμβο συλλογικών δραστηριοτήτων και μαγνήτη κοινωνικών συναντήσεων, συντελώντας στη δημιουργία ενός ζωντανού και ζωηρού χώρου στο κέντρο της Αθήνας.]