Θεατρικές διασκευές στα Άνω Πετράλωνα - Καρατώλου, Αργυρώ
[Η διπλωματική αυτή μελετά την εγκατάσταση μέσα στον αστικό ιστό ενός δικτύου χώρων ανοιχτών στο κοινό, με στόχο την ενεργοποίηση υπολειμματικών χώρων και την οικειοποίησή τους από α. καλλιτέχνες σε αναζήτηση στέγης και β. κατοίκους της περιοχής σε αναζήτηση χώρων έκφρασης και συγκεντρώσεων. Πεδίο εφαρμογής αυτής της κίνησης είναι η γειτονιά των Άνω Πετραλώνων, περιοχή με πολύ ηγεμονικές πολιτιστικές χρήσεις στα όριά της, αλλά έντονη παράταξη κατοικιών στο εσωτερικό της, χωρίς ελεύθερους χώρους στο κέντρο της, πέραν του γειτονικού λόφου του Φιλοπάππου. Συμβολική χρήση των κόμβων του δικτύου, που συνδέει νοηματικά και μορφολογικά τις 4 υποπεριοχές επέμβασης, είναι η θεατρική πράξη, με κάθε κόμβο να παραπέμπει σε ένα στάδιο παραγωγής μιας θεατρικής παράστασης. Οι όγκοι πέραν του σεναρίου της χρήσης τους από θεατρικές ομάδες μπορούν να στεγάζουν εκδηλώσεις κατοίκων και να λειτουργούν ως στέκια γειτονιάς. Η τοποθέτησή τους σε κενά οικόπεδα των Άνω Πετραλώνων, δεσμεύει τους εναπομείναντες υπαιθρίους με μια κοινωνική χρήση. Στο σχεδιασμό.. αιώνα.]