Κέντρο κινηματογράφου στον Ασπρόπυργο - Χατζηπαναγιώτη, Ουρανία
[Ο Ασπρόπυργος μοιάζει εκ πρώτης όψεως ένα μέρος αφιλόξενο. Κι όμως, αν ρίξει κανείς μια πιο προσεκτική ματιά θα διαπιστώσει ότι υπάρχει ζωή. Χτίζοντας στην περιοχή ένα κέντρο κινηματογράφου θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε να ανθίσει. Το οικόπεδο που επιλέγουμε βρίσκεται κοντά στο κέντρο και απέναντι από το νέο μεγάλο εμπορικό συγκρότημα. Επίσης, έχει καλή προσβασιμότητα από τα μέσα μεταφοράς. Το μακρόστενο σχήμα του είναι μια έξτρα πρόκληση, όπως επίσης και το γεγονός ότι η μισή σχεδόν επιφάνειά του είναι φυτεμένη με φυστικιές. Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα κτίριο που να αποτελεί κομμάτι της πόλης, τόσο λειτουργικά όσο και μορφολογικά, και να προσκαλεί τους κατοίκους να το χρησιμοποιήσουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας εισάγοντάς τους στο μαγικό κόσμο του κινηματογράφου. Εκτός από τις τρεις νέες αίθουσες, θα υπάρχει δημόσια βιβλιοθήκη, κατάστημα πολυμέσων και αναμνηστικών και ένα καφέ που θα λειτουργεί ανεξάρτητα από τις προβολές. Επιπλέον, θα λειτουργεί και ένας θερινός κινηματογράφος στη βορεινή αυλή, για τις ζεστές.. καλοκαιριού.]