Σχολή βιομηχανικού σχεδιασμού με πολιτιστικές δραστηριότητες - Δανηλάτου, Αικατερίνη
[Το θέμα αφορά τη δημιουργία μιας σχολής βιομηχανικού σχεδιασμού με ξύλο, καθώς και χώρων για πολιτιστικές δραστηριότητες. Το κτηριολογικό πρόγραμμα προσαρμόζεται στη διττή φύση του κτηρίου και περιλαμβάνει, απο τη μια, αίθουσες εκθέσεων με χώρο βιβλιοπωλείου και πώλησης προϊόνων βιομηχανικού σχεδιασμού, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο υποδοχής, καθιστικούς χώρους και υποστηρικτικές διοικητικές λειτουργίες. Από την άλλη, περιλαμβάνει χώρους εκπαίδευσης με εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και βιβλιοθήκη. Επίσης, στο κτήριο υπάρχει χώρος εστιατορίου για τους σπουδαστές αλλά και τους επισκέπτες της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων,ενώ στα υπόγεια συναντόνται οι βοηθητικοί χώροι του συγκροτήματος, όπως και χώρος στάθμευσης που διαμορφώνεται σε δύο επίπεδα. Βασική ιδέα πάνω στην οπόια στηρίζεται η συνθετική πρόταση είναι η δημιουργία ενός ορίου που διαμορφώνεται από τον όγκο σε μορφή "Γ", από τον οπόιο ξεφεύγουν τρεις όγκοι στραμένοι σύμφωνα με τη κλίση του λοξού πεζόδρομου που εισέρχεται στο οικόπεδο μελέτης. Εμφανίζεται.. αρχές.]