Ένα σπίτι για τον Συνήγορο του Παιδιού - Κουμπαρούλη, Ειρήνη
[Στόχος της διπλωματικής εργασίας είναι να σχεδιαστεί ένα χωρικό μοντέλο στο οποίο στεγάζονται οι δράσεις του συνήγορου του παιδιού. Η πρόταση της διπλωματικής οφείλει να αναλάβει την χωρική οργάνωση της τωρινής δομής του θεσμού αλλά και τις μελλοντικές εν δυνάμει δυνατότητές του. Επιχειρώντας να προταθεί από την διπλωματική, μια δομική εκ νέου ανάπτυξη του θεσμού, η λύση οργανώνεται σε τρείς κλίμακες επέμβασης. : α) το modulo, β) το δίκτυο γ) την καρδιά. Βασικό χαρακτηριστικό της συνθετικής διαδρομής είναι η ανάπτυξη σχέσεων δράσης-θέασης, δομή που δανείζεται ο συνθέτης από τη θεατρική σύμβαση, με βάσει την οποία οργανώνονται χωρικότητες στις οποίες εκτίθεται και δρα ο εκάστοτε χρήστης.. κτιρίου.]