Βιβλιοθήκη πολυμέσων στη Νέα Ερυθραία - Σουλτανίδου, Έλενα
[Το θέμα αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι μια βιβλιοθήκη πολυμέσων στη Νέα Ερυθραία. Στόχος της πρότασης είναι αφενός να προσφέρει μία χρήση που λείπει από την περιοχή και αφετέρου να δημιουργήσει ένα νέο πολεοδομικό κέντρο σε μια ζώνη όπου κύρια χρήση είναι η κατοικία. Το πληροφοριακό υλικό της βιβλιοθήκης θεωρείται ότι είναι σε συμβατική πχ. βιβλία, περιοδικά αλλά και ψηφιακή μορφή πχ. cds, dvds κλπ, επομένως η βιβλιοθήκη διαθέτει ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την ανάγνωσή τους. Αυτό το στοιχείο επιχειρήθηκε να αξιοποιηθεί για το συμβολισμό της βιβλιοθήκης πολυμέσων. Τη βιβλιοθήκη συμπληρώνουν ένα δεύτερο κτίριο, το οποίο στεγάζει μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και μια αίθουσα περιοδικών εκθέσεων, καθώς και ένα τρίτο κτίριο με χρήση καφετέριας.]