Επί και εντός των τειχών : αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις στη χώρα Άνδρου - Βικτωράτου, Άλκηστη - Ελένη
[Η εκπόνηση αυτής της διπλωματικής εργασίας αφορά στην ένταξη δύο νέων κτηρίων στο ιστορικό τμήμα της χώρας της Άνδρου. Η επέμβασή μας, δύο πράξεις πολιτισμού, χωροθετείται σε δύο σημεία στο Κάτω Κάστρο: Η πρώτη πράξη στεγάζει τη φιλαρμονική και τοποθετείται σε κεντρικό σημείο του οικισμού στη θέση του υπάρχοντος Δημοτικού Θεάτρου. H δεύτερη πράξη στεγάζει τις ομάδες κινηματογράφου και θεάτρου και τοποθετείται στο νότιο μέτωπο του οικισμού. Τα δύο κτήρια υποδεικνύουν δυο διαφορετικούς τρόπους χειρισμού ενός κτηρίου στον οικισμό. Το ένα στο ευαίσθητο ιστορικά όριο του οικισμού, το άλλο στο εσωτερικό του, και σε σχέση με τον κύριο άξονα ροών.]