Πλατεία Θεάτρου : ανάπλαση της περιοχής της Πλατείας Θεάτρου: αρχιτεκτονικός διαγωνισμός - Γαλάνη, Ντόρα (ΕΑΧΑ, 2012)
Ο κατάλογος εκδόθηκε από την Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων & Αναπλάσεις Α.Ε. (ΕΑΧΑ Α.Ε.) τον Φεβρουάριο του 2012 με σκοπό την παρουσιάση όλων των συμμετοχών στο Διαγωνισμό, που διοργανώθηκε από την ΕΑΧΑ Α.Ε., στο πλαίσιο του Προγράμματος "Αθήνα - Αττική 2014"