Βόλος : ανάπλαση πεζόδρομος με εφελκυόμενες κατασκευές - Κάτσαλη, Κλεοπάτρα
[Βόλος, πρωτεύουσα του Ν. Μαγνησίας που εντάσσεται στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θεσσαλίας. Ανήκει στις 6 μεγαλύτερες πόλεις του ελληνικού χώρου, ο πληθυσμός του ξεπερνά τις 120.000 κατοίκους και τοποθετείται γεωγραφικά στη περιοχή της κεντρικής Ελλάδας. Χαρακτηρίζεται από έντονες αστικές λειτουργίες, σημαντική παρουσία βιομηχανίας και τουρισμού. Πόλη κτισμένη με μέτωπο στον Παγασητικού κόλπου και συνδέεται σε δύο σημεία με την Εθνική Οδό στις Μικροθήβες και στο Βελεστίνο. Η σχέση βουνού και θάλασσας έχει επιδράσει διαχρονικα δραστικά στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή των κατοίκων. Πόλη εξολοκλήρου καινούρια αποτελεί μία σπάνια για τα Ελληνικά δεδομένα περίπτωση αστικού κέντρου του 19ου αι. Την τελευταία εικοσαετία έχει ανακάμψει από τον κλονισμό των σεισμών και εισέρχεται σε μια νέα περίοδο , αυξάνοντας και τον πληθυσμό της από χρόνο σε χρόνο. Ο νέος σχεδιασμός της επιχειρεί να ρυθμίσει το σύστημα των αυ8αιρέτων και δίνει ένα ύψος συνεκτικό όσο αφορά την οργάνωση των λειτουργιών και την ανανέωση του αστικού χώρου.. χαρακτήρα.]