Σχολή θεάτρου στο Ναύπλιο - Μάρδας, Βύρων
[Η παρούσα διπλωματική εργασία αφορά τη μελέτη κτηρίου για τη στέγαση του τμήματος θεατρικών σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το οποίο λειτουργεί από το 2003 στην πόλη του Ναυπλίου νοικιάζοντας κτήρια μέσα στην παλιά πόλη και διαμερίσματα πολυκατοικιών στη νέα πόλη για να καλύψει τις ανάγκες του. Με αφορμή τις συζητήσεις που γίνονται για την απομάκρυνση του εμπορικού λιμένα από την πόλη του Ναυπλίου και τη μεταφορά του σε κάποιο φυσικό όρμο νοτιότερα, στην περιοχή της Καραθώνας και τη εγκεκριμένη μελέτη για την κατασκευή μαρίνας σκαφών.. τόπου.]