Εργαστήρια τεχνών και επαγγελμάτων με αίθουσα πολλαπλής δράσης στις παλιές αποθήκες πολεμικού υλικού του στρατοπέδου Καρδίτσας - Κρομμύδα, Κατερίνα
[Θέμα της διπλωματικής εργασίας είναι η αλλαγή χρήσης του στρατοπέδου Καρδίτσας και η ένταξή του στον αστικό ιστό. Στις υφιστάμενες αποθήκες πολεμικού υλικού, κτίρια γραμμικά και ισόγεια που διατηρούνται, εγκαθίστανται τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του δήμου, τα οποία οργανώνονται σε τέσσερις διακριτές ομάδες και εμπλουτίζονται. Αυτές είναι: εργαστήριο 'εικόνα/ήχος', 'αντικείμενο', 'γη' και 'σώμα'. Παράλληλα, δημιουργείται μια νέα πτέρυγα, στα πρότυπα των διατηρούμενων κτιριακών όγκων, για το τέταρτο εργαστήριο. Επιπλέον, αναπτύσσεται μια ενότητα χαμηλών κτιριακών όγκων- πωλητηρίων, στα οποία ο επισκέπτης θα μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα που παράγονται, αντικείμενα ή παραδοσιακά εδέσματα του τόπου. Σημείο αναφοράς όλης της δραστηριότητας αποτελεί η νέα αίθουσα πολλαπλής δράσης με το foyer- εστιατόριο. Όλες οι υφιστάμενες αλλά και οι νέες κατασκευές οργανώνονται με αυστηρό ορθοκανονικό κάνναβο περιμετρικά δύο πλατειών: την πλατεία των 'θεαμάτων' και την 'πράσινη' πλατεία. Ο μεταλλικής κατασκευής, τριώροφος όγκος.. περιοχής.]