Λιμάνι και πόλη : η τομή ως σύνδεση : επέμβαση στην περιοχή ΗΣΑΠ Πειραιά - Αγγελόπουλος, Κίμων - Δημήτριος
[Αντικείμενο της εργασίας είναι η μελέτη του οικοπέδου ΗΣΑΠ στον Πειραιά, σε συνάρτηση με το λιμάνι μπροστά και την πόλη γύρω του, η εύρεση ενός βιώσιμου λειτουργικού προγράμματος γι' αυτό, και τέλος, ο σχεδιασμός του. Με οδηγό το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΟΛΠ, και την ανάγνωση των αναγκών του Πειραιά τόσο ως λιμένα αλλά και πόλης, συντίθεται ένα συγκρότημα με επιβατική, μεταφορική, συνεδριακή και ξενοδοχειακή υποδομή, που επιχειρεί, με μια ειδική διευθέτηση στη τομή, να εξυπηρετήσει χρήσεις και χρήστες φαινομενικά μη συμβατούς, αποδίδοντας στο τέλος σημαντικά πλεονεκτήματα τόσο για αυτούς όσο και την ευρύτερη περιοχή.]