Ακαδημία χορού και χώρος παραστάσεων - Γιώτη, Ειρήνη
[Το κτίριο αυτό δημιουργείται για να στεγάσει τις λειτουργίες μιας ακαδημίας χορού με δικό της χώρο παραστάσεων. Η επιλογή του οικοπέδου έχει να κάνει με την ανάγκη των καλλιτεχνών για ανταποδοτικά βλέμματα. Αυτά καλλιεργούν τον ναρκισσισμό των χορευτών, χαρακτηριστικό που κατά κόρων τροφοδοτεί την έμπνευσή τους. Αυτός λοιπόν, είναι ο λόγος που το κτίριο αυτό εντάσσεται στον πυκνό αστικό ιστό κι όχι σε κάποιο προάστιο κοντά στη φύση. Συγκεκριμένα επιλέγεται η διασταύρωση των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Περσεφόνης στο Γκάζι διότι συγκεντρώνει βλέμματα τριών ταχυτήτων, από την λεωφόρο, το τραίνο, τον πεζόδρομο γύρω από την πλατεία, σε μια περιοχή που εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο πολιτισμικό κέντρο.. αυτήν.]