Νέο κλειστό κολυμβητήριο και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στη θέση του γηπέδου "Απόστολος Νικολαΐδης" - Φωτεινοπούλου, Όλγα
[Η περιοχή μελέτης ανήκει διοικητικά στο 7ο διαμέρισμα του Δήμου Αθήνας , στους Αμπελόκηπους, στη γειτονιά Κουντουριώτικα. Περιλαμβάνει το γήπεδο του ΠΑΟ στη Λ.Αλεξάνδρας, το γειτονικό οικόπεδο με πρόσωπο στη Λ. Αλεξάνδρας και μεταξύ των οδών Τσόχα, Π. Κυριακού και Αγ. Πάντων που σήμερα λειτουργεί ως βενζινάδικο και υπαίθριος χώρος στάθμευσης, και το τμήμα της οδού Π. Κυριακού που βρίσκεται μεταξύ των δύο παραπάνω. Η συνολική επιφάνεια της περιοχής μελέτης είναι 22.5 στρέμματα. Πρώτα τεκμηριώνεται η ίδρυση ενός κολυμβητηρίου στη περιοχή, εξηγείται δηλαδή γιατί είναι απαραίτητο ένα κολυμβητήριο εκεί. Στη συνέχεια αναλύεται η πορεία της συνθετικής ιδέας. Επιλέγονται δύο νέα κέντρα και δύο νέες χαράξεις στην περιοχή. Διαχωρίζεται ο δομημένος από τον υπαίθριο χώρο και επιλέγεται η θέση αυτών. Ακολουθεί η διερεύνηση του κτηρίου και του περιβάλλοντος χώρου. Δίνονται οι προδιαγραφές ενός μέσου μεγέθους κολυμβητηρίου, το οποίο περιλαμβάνει μια δεξαμενή πολλών χρήσεων 12,50μ.Χ25,00μ. και συνοδεύεται από μία δεξαμενή εκμάθησηςκολύμβησης 6,00μ.Χ12,50μ.. κτηρίου.]