Επανάχρηση συγκροτήματος παραγωγής αρσενικού στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου - Δακορώνιας - Μαρίνα, Ιωσήφ
[Αντικείμενο της εργασίας είναι η επανάχρηση του Συγκροτήματος Παραγωγής Αρσενικού στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου και η δημιουργία κέντρου ψηφιακής εικόνας και ήχου. Το συγκρότημα, μέρος των παλαιών εγκαταστάσεων της Γαλλικής εταιρείας των μεταλλείων του Λαυρίου, παρήγαγε έως το 1957 λευκό αρσενικό. Στόχοι της εργασίας είναι η διατήρηση της ταυτότητας του συγκροτήματος, η ανάδειξη των κτηρίων και του εξοπλισμού και η ένταξή τους στη ζωή και τη λειτουργία του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου. Βασικοί άξονες του νέου σχεδιασμού είναι η οργάνωση των ελεύθερων περιμετρικών κινήσεων και η ιεράρχηση των υπαίθριων χώρων για την εξυπηρέτηση της νέας χρήσης.]