Όρηγμα στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό της Πάτρας - Μαλλή, Ελένη
[Το τρένο για την Πάτρα υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς φορείς της ανάπτυξής της. Τα τελευταία χρόνια η σιδηροδρομική σύνδεση με την Πάτρα έχει διακοπεί, γεγονός που δε συνάδει με το ρόλο του συγκοινωνιακού κόμβου που έχει η πόλη. Σε συνδυασμό με τις νέες υποδομές (όπως η μεταφορά των εγκαταστάσεων του λιμανιού και η διευθέτηση τμημάτων του οδικού δικτύου) που προγραμματίζονται με σκοπό την αναβάθμισή της, τίθενται οι προϋποθέσεις για να προσεγγιστεί μια νέα βιώσιμη κινητικότητα, τόσο σε τοπικό όσο και σε υπερτοπικό επίπεδο.. γυαλί.]