Σχεδιάζοντας ένα κτίριο ευρωπαϊκής συνύπαρξης - Κοντορούπη, Ελένη - Ηλέκτρα
[Το υπό μελέτη κτίριο βρίσκεται μέσα στον πυκνό αστικό ιστό της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο ιστορικό κέντρο της, ανάμεσα στην πλατεία Κλαυθμώνος και την πλατεία Καρύτση. Η λειτουργία του αφορά στη στέγαση των υπηρεσιών της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, μαζί με συμπληρωματικές χρήσεις όπως ο εκθεσιακός χώρος για την ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και χώρος φιλοξενίας του Πολίτη. Κεντρική ιδέα της σύνθεσης αποτέλεσε η ενεργοποίηση ενός δικτύου ανάμεσα στα υπάρχοντα γειτονικά δημόσια κτίρια του οικοπέδου, το κτίριο του φιλολογικού συλλόγου Παρνασσού καθώς και το κτίριο του Μουσείου της Πόλης της Αθήνας, με σκοπό την εξοικονόμηση κτισμένου χώρου και τη δημιουργία μιας ημιδημόσιας αυλής στο εσωτερικό του οικοδομικού τετραγώνου . Ο χώρος του μουσείου μπορεί να λειτουργήσει σαν πρόσθετος προσωρινός εκθεσιακός χώρος του υπό μελέτη κτιρίου, ενώ η αίθουσα εκδηλώσεων του Παρνασσού μπορεί επίσης να προστεθεί, όποτε αυτό χρειαστεί, στις λειτουργικές ανάγκες του κτιρίου. Δύο μικρά κτίσματα.. δικτύου.]