Συγκρότημα κατοικιών και τοπικού κέντρου γειτονιάς στην Ακαδημία Πλάτωνος - Γιομπρέ, Αγγελική - Αγάπη
[Η διπλωματική αυτή αφορά ένα συγκρότημα κατοικιών και τοπικού κέντρου γειτονιάς στην Ακαδημία Πλάτωνος. Στόχος ήταν να οργανωθεί η καθημερινή διαβίωση των στάσεων και των κινήσεων γύρω από χώρους υπαίθριους ή κλειστούς κοινόχρηστους που τονώνουν τη συλλογικότητα των κατοίκων του συγκροτήματος, ενώ επιτρέπουν την ιδιωτικότητα στο επίπεδο της κατοικίας. Ταυτόχρονα, η δημιουργία ενός τοπικού κέντρου συμπληρώνει τη γειτονιά. Ο δημόσιος και ο ιδιωτικός χώρος είναι εξίσου σημαντικοί. Αλληλεπιδρούν και ενώνονται μέσω μιας ενδιάμεσης ζώνης που επιτρέπει να διαχέεται ο ένας μέσα στον άλλο. Τα χαρακτηριστικά της περιοχής, οι αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και ο κάνναβος συνέβαλαν στη σύνθεση του συγκροτήματος χωρίς να χάνεται η αντίληψη της ανθρώπινης κλίμακας.]