Αποκατάσταση και ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου στη θέση Μενδρεσές - Μακριδάκης, Νικόλαος
[Θέμα της εργασίας αποτελεί μνημείο του οθωμανικού ιεροδιδασκαλίου του μενδρεσέ στην περιοχή των αέρηδων στην Αθήνα και οι αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν στο εσωτερικό του κατά τις ανασκαφές των αρχών του 20ου αιώνα. Η εργασία αποτελείται από τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο γίνεται αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης του μενδρεσέ και των αρχαιολογικών ευρυμάτων που βρίσκονται στο χώρο του.. αυτή.]