Πολυμορφικός και μεταφερόμενος χώρος ακρόασης - Κωνσταντοπούλου, Κατερίνα
[Η διπλωματική αφορά τη μελέτη μιας ελαφριάς λυόμενης και μεταφερόμενης κατασκευής, με τη δυνατότητα παραμόρφωσης. Η μελέτη στοχεύει στη δημιουργία ενός πολυχρηστικού χώρου με πολιτιστικό χαρακτήρα, ο οποίος θα εξυπηρετεί τις τέχνες του κινηματογράφου, του θεάτρου και της μουσικής. Προτείνω μια κατασκευή με στοιχεία που θα προσαρμόζονται στην εκάστοτε χρήση. Ο όγκος της αίθουσας ακρόασης αυξομειώνεται ανάλογα με τις ακουστικές απαιτήσεις. Η κατασκευή αποσυναρμολογείται και μπορεί να μεταφερθεί με τη βοήθεια κοντέινερ ώστε να διανέμεται από φεστιβάλ σε φεστιβάλ.]