Δίκτυο πολιτιστικών χώρων στα Άνω Πετράλωνα - Γεωργούλη, Δανάη
[Αφετηρία της εργασίας αποτελεί ο τόπος, τα Άνω Πετράλωνα. Το ενδιαφέρον της περιοχής εστιάζεται στην έλλειψη ισχυρού χαρακτήρα σε σχέση με τις γειτονικές περιοχές, στην ποικιλία ποιοτήτων, καθώς και στην ιδιάζουσα σχέση της με το λόφο Φιλοπάππου. Εντοπίζουμε σημειακά, στην περιοχή των πέτρινων αλλά και σε υπολείμματα προσφυγικών κατοικιών που είναι διάσπαρτα στην πόλη και στις υπώρειες του λόφου, όρους γειτονιάς με ενδιαφέρουσα τη σχέση δημόσιου- ιδιωτικού, είτε αυτή είναι σχεδιασμένη, είτε αυτοσχέδια. Αυτούς τους όρους γειτονιάς επιχειρούμε να μεταφέρουμε στην πόλη σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του δημόσιου χώρου και δημιουργίας ενός ενιαίου συστήματος.. κατοικιών).]