Επέμβαση στη μορφή και τη δυναμική κεντρικού κτιρίου στα Τρίκαλα - Καρατζούνη, Ουρανία
[H διπλωματική εργασία αφορά στην ανάγνωση και ερμηνεία κεντρικού κτιρίου στα Τρίκαλα, και στη συνέχεια μορφολογική επέμβαση σε αυτό, με σκοπό την επανένταξή του στην πόλη, και στην καθημερινότητα των κατοίκων. Χτίστηκε το 1969, στη θέση που μέχρι τότε λειτουργούσε η παλιά Αγορά της πόλης, (τα Χασάπικα), με τελείως διαφορετική μορφή και σημασία για τον τότε πληθυσμό. Το εν λόγω κτίριο στεγάζει σήμερα τα γραφεία της περιφέρειας στους τρεις ορόφους (πρώην Νομαρχία), ενώ στο ισόγειο βρίσκεται αγορά, και συγκεκριμένα κρεαταγορά, δύο διαφορετικές χρήσεις, που τελικά δεν μπόρεσαν να συνυπάρξουν αρμονικά.. αυτή.]