Επανάχρηση της οικίας Φωτεινού στην Κάτω Χώρα Μυλοποτάμου : πολυχώρος Κυθήρων - Καραγκούνη, Μαρία
[H οικία Φωτεινού, αποτελει ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα κτίρια της Κάτω Χώρας. Στην εργασία αποτυπώνεται για πρώτη φορά το κτίριο και προτείνεται η αποκατάσταση και η επανάχρηση του, με σκοπό την δημιουργία ενός πολυχώρου όπου θα έχει την δυνατότητα να στεγάσει διάφορα είδη εκθέσεων. Μελετήθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή η κίνηση εντός και εκτός του κτιρίου με ίδιαίτερη μέριμνα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Επιπλέον κάθε εκθεσιακός χώρος σχεδιάστηκε με σκοπό την δημιουργία μιας ποικιλίας συναισθημάτων στον επισκέπτη, έτσι έχουμε χώρους με μεγάλες αντιθέσεις στον φωτισμό, την κίνηση ακόμα και στο τρόπο τοποθέτησης των εκθεμάτων. Το κτίριο θα στεγάσει το λαογραφικό μουσείο, το φωτογραφικό αρχείο των Κυθήρων και χώρους μόνιμων και περιοδικών εκθέσεων.]