Ενδύοντας : μουσείο και σχολή σχεδιασμού στα Ιωάννινα - Μπιτχαβάς, Παναγιώτης
[Πρόκειται για ένα μουσείο ενδυμάτων μαζί με μία σχολή σχεδιασμού και παραγωγής ενδυμάτων στα Ιωάννινα. Εκεί θα παρουσιάζονται ρούχα και παραδοσιακές φορεσιές τόσο της περιοχής αλλά και όλης της Ελλάδας. Βάση θα δίνεται και στη σύγχρονη ένδυση που θα έχει τις αρχές της παλιάς κατασκευής ενώ ταυτόχρονα στη σχολή θα γίνεται δυνατό να διατηρηθούν όλες αυτές οι τεχνικές που χάνονται στο χρόνο. Παράλληλα θα υπάρχει και μια εμπορική φύση στο συγκρότημα που θα επιτρέπει στους σπουδαστές να είναι αυτόνομοι αλλά και λειτουργεί με κέρδος για τους ίδιους και την περιοχή. Ένα συγκρότημα σαν κι αυτό έχει χαράξεις από τα γύρω και κυρίως από το ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ. με το οποίο θα συνεργάζεται κιόλας σε λειτουργικό επίπεδο.]