Δίκτυο ξενώνων και συλλογικών χώρων στην περιοχή του Στρέφη - Λαζαρίδη, Μαρίνα
[Το έργο γίνεται σε συνεργασία της φοιτητικής εστίας με ιδιώτη. Ένα ποσοστό ενοίκων είναι φοιτητές και τα υπόλοιπα δωμάτια νοικιάζονται σε οποιονδήποτε ταιριάζει αυτός ο τρόπος συλλογικής κατοίκησης. Η επιλογή της περιοχής έγινε λόγω της κεντρικής της θέσης στον αστικό ιστό και κοντινής της σχέσης με πανεπιστημιακά ιδρύματα. Τα κτίρια του δικτύου πέρα από μορφολογικά, συνδέονται μέσω μιας διαδρομής που διαπερνάει τα ισόγειά τους, όπου τοποθετούνται κοινόχρηστες λειτουργίες, καθώς και από ένα ενιαίο δομικό σύστημα, έναν κάναβο, που ορίζει και την μονάδα των δωματίων στους ορόφους. Η υπαίθρια διαδρομή ξεκινάει από τον λόφο του Στρέφη, διαπερνάει τα οικόπεδα και καταλήγει στο πεδίο του Άρεως. Προσφέρεται ένας περίπατος στην πόλη. Επιπλέον, το δίκτυο συνδέεται με την ευρύτερη περιοχή και λειτουργικά, καθώς οι χρήσεις που προτείνονται δεν αναφέρονται αποκλειστικά στους ενοίκους αλλά και στην γειτονιά, και γενικότερα σε φοιτητές και νέους. Τα δωμάτια είναι είτε ατομικά είτε για συγκατοίκηση. Παρέχονται οι βασικές ανέσεις.. τουρίστες.]