Πολιτιστικό κέντρο στη Σύμη - Λάτσου, Φωτεινή
[Θέμα της εργασίας αυτής, υπήρξε ο σχεδιασμός ενός Πολιτιστικού Κέντρου στη Σύμη με τη καλύτερη δυνατή ένταξη του κτιριακού συγκροτήματος στο φυσικό και στο χτισμένο περιβάλλον. Η Σύμη, αν και το όγδοο κατά μέγεθος νησί της Δωδεκανήσου, είναι μικρή σε έκταση, ορεινή και βραχώδης. Πρόκειται για παραδοσιακό οικισμό με πλούσια μυθική παράδοση. Η μελέτη των χαρακτηριστικών του οικισμού και η μορφολογία του, καθόρισε τις συνθετικές αποφάσεις αρχιτεκτονικής έκφρασης. Κτιριολογικό πρόγραμμα: Το κτιριολογικό πρόγραμμα χωρίζεται σε τρείς βασικές ενότητες: 1) ενότητα εκδηλώσεων.. οικισμό.]