Νέο δημαρχείο Κορυδαλλού - Κουτζαμπάσης, Γεώργιος
[H παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται το σχεδιασμό νέου Δημαρχείου στην περιοχή του Κορυδαλλού. Το οικόπεδο της μελετης προκύπτει απο συγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο στην περιοχή των 26 στρεμμάτων που, εκτος του νέου Δημαρχείου, περιλαμβάνει κτίρια αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων καθως και τη διαμόρφωση δικτύου πεζοδρόμων και υπαίθριων χώρων. Βασικός στόχος της μελέτης είναι η ένταξη του νέου κτιρίου στην περιοχη με κυριότερα σημεία αναφορας, την πλατεία επί της Λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη και τις φυλακές Κορυδαλλού στα ανατολικά του οικοπέδου. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει εδώ, η μελλοντική απομάκρυνση των φυλακών με δημιουργία χώρων πρασίνου στη θέση τους. Η άμεση πρόσβαση των πολιτών, επιτυγχάνεται με τη φυσική συνέχιση της χάραξης του πεζοδρόμου που ξεκινά από τη Γρ. Λαμπράκη, μέσα στο κτίριο, σε ενα χώρο διπλού ύψους που οδηγεί στο κυρίως Δημαρχείο. Επιπλέον διαμορφώνεται στα ανατολικά σύνδεση με το μελλοντικό πάρκο. Με την κάτοψη τύπου "Γ" του κτιρίου δημιουργείται η πλατεία του Δημαρχείου που ενοποιείται.. κτιρίου.]