Νομαδικές εγκαταστάσεις - Γκίκα, Αλίκη
[Το θέμα της διπλωματικής αυτής εργασίας είναι ο σχεδιασμός κελυφών στο Δήμο της Αθήνας, τα οποία παρέχουν στα τοπικά κινήματα και τις πρωτοβουλίες κατοίκων, τους απαραίτητους χώρους συνεύρεσης και λήψης αποφάσεων. Πρόκειται για έναν αναδυόμενο σχεδιασμό από τα κάτω προς τα πάνω, ο οποίος ορίζοντας τις επιμέρους σχέσεις μελών μεταξύ τους διαμορφώνει τη διαδικασία παραγωγής του χώρου, χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να είναι a priori καθορισμένο. Εντοπίζοντας τις συλλογικότητες που ήδη έχουν συγκροτηθεί και δραστηριοποιούνται σε διάφορες περιοχές του Δήμου, προβλέπεται η διευθέτηση κελυφών που αναφέρονται στην κλίμακα της συνοικίας. Το μοντέλο επίλυσης που προτείνεται, αποτελεί τη σύζευξη δύο διαφορετικών κατασκευαστικών συστημάτων. Για το κομμάτι του κτιρίου με τη μεγαλύτερη ασάφεια στον τρόπο λειτουργίας του, προτείνεται ένα ευέλικτο κατασκευαστικό σύστημα που δίνει τη δυνατότητα μελλοντικής μεταβολής του προγράμματος και των λειτουργιών του χώρου, ενώ οι επιμέρους βοηθητικοί χώροι που το πλαισιώνουν δημιουργούνται.. επέκτασής τους.]