Ανάπλαση της παραλιακής ζώνης στο δήμο Σούδας στα Σούδα στα Χανιά της Κρήτης - Βέττα, Ευφροσύνη
[Η περιοχή μελέτης μας, είναι το παραλιακό μέτωπο του δήμου Σούδας, ανατολικά της πόλης των Χανίων. Το λιμάνι της Σούδας εξυπηρετεί τον νομό Χανίων και διαχειρίζεται την επιβατική και την εμπορική κίνηση του νομού. Ενώ όμως το λιμάνι της Σούδας καθίσταται αρκετά σημαντικό για την εμπορική αλλά κυρίως και για την επιβατική και συνεπώς και την τουριστική κίνηση της περιοχής, η έλλειψη υποδομών και η υποβαθμισμένη εικόνα του Δήμου, έχουν μετατρέψει την περιοχή σε ένα απλό πέρασμα που συνδέει το λιμάνι με την πόλη των Χανίων. Στόχος μας ήταν η ενοποίηση των διαφορετικών χαρακτήρων του παραλιακού μετώπου, και εν συνεχεία η δημιουργία δημοσίων χώρων που θα δημιουργήσουν μια ελκυστική για τον χρήστη περιοχή.]