Αστική επέμβαση εκτός των ενετικών τοίχων του Ηρακλείου - Λούκου, Ειρήνη
[Επέμβαση εκτός των Ενετικών Τειχών του Ηρακλείου μεταξύ των προμαχώνων Σαμπιονάρα και Βιτούρι.» Αποκάλυψη των Τειχών και δημιουργία Πάρκο Χορού με εναλλακτική σκηνή στο χώρο του διατηρηταίου Εργοστασίου Καστρινάκη. Επιθυμία να φιλοξένει χορευτικά δρώμενα που θα συνδυάζουν το νερό με το χορό, αλλά παράλληλα θα δίνεται η δυνατότητα για την ελεύθερη έκφραση του κάθε χορευτή.]