Τηλεοπτικός σταθμός σε εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό κτίριο - Κούτου, Βασιλική
[Πρόκειται για την δημιουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού, σε ένα υπάρχον εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό κτίριο, που ανήκει στον δήμο Μοσχάτου. Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου είναι στην οδό Πειραιώς, που συνδέει τα κέντρα του Πειραιά και της Αθήνας, αποτελώντας έναν άξονα πυκνών κεντρικών μετακινήσεων. Το οδικό δίκτυο που εξυπηρετεί αυτές τις μετακινήσεις είναι ιδιαίτερα μεγάλο με την συγκέντρωση μεγάλων λεωφόρων και αρτηριών στην ευρύτερη περιοχή. Η πρώτη φάση της ανάπτυξης της βιομηχανίας συγκεντρώνεται στα δύο άκρα της οδού, ενώ στην συνέχεια διευρύνεται σε όλο το μήκος της. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια ιδιαίτερη εισβολή πολιτιστικών χρήσεων στην περιοχή, συνιστώντας έναν υπερτοπικό πόλο έλξης εμπορικών και ψυχαγωγικών λειτουργιών. Σε αυτή τη περιοχή επιλέχθηκε να τοποθετηθεί ο νέος τηλεοπτικός σταθμός, με σκοπό την προσέλκυση νέων επισκεπτών, καθώς στο οικόπεδο προστίθεται ένα νέο κτίριο αρχείου με αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Η υπάρχουσα πτέρυγα προς την Πειραιώς συγκεντρώνει τις διοικητικές χρήσεις.. παράλληλα.]