Μουσική σκηνή Πατρών στο ιστορικό κέντρο της πόλης - Κεσίσογλου, Δαφνέ
[Η διπλωματική εργασία της Δ. Κ. αναφέρεται στη σχεδίαση νέου κτηριακού συγκροτήματος το οποίο θα φιλοξενεί μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου Πατρέων. Το οικόπεδο της σύνθεσης βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, δίπλα στο λιμάνι, ανάμεσα σε διατηρητέα νεοκλασικά και βιομηχανικά κτήρια. Στη σύνθεση περιλαμβάνεται και πενταώροφο υπάρχον κτήριο (στη ΒΔ γωνία του οικοπέδου) που σήμερα στεγάζει λειτουργίες του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και πρόκειται σύντομα να εκκενωθεί. Η σύνθεση αποτελείται από τρεις βασικούς όγκους στα όρια του οικοπέδου, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους και επιτρέπουν τη δημιουργία ενός μεγάλου, κεντρικού υπαίθριου χώρου για τη φιλοξενία εκδηλώσεων. Κύριος στόχος είναι η απλότητα της σύνθεσης και η αρμονική, ήπια αντίθεση με το ευαίσθητο περιβάλλον των γειτονικών διατηρητέων κτηρίων. Η λογική της χρήσης του εμφανούς σκυροδέματος ως υλικού κατασκευής, φέροντος οργανισμού και ταυτόχρονα εξωτερικής επιφάνειας, η εφαρμογή κόκκινης τίντας και ασβεστοχρωμάτων, η χρήση στοών και βιομηχανικών.. πόλης.]