Σύζευξη παλαιού και νέου : κέντρο εκπαίδευσης και πολιτισμού στα Σεπόλια - Αμπατζή, Βασιλική
[Αντικείμενο μελέτης και επέμβασης αποτελούν το βιομηχανικό συγκρότημα 'Βότρυς' Σεπολίων. Βασική επιδίωξη είναι η δημιουργία ενός τοπικού πυρήνα δραστηριοτήτων και η διαμόρφωση ανοιχτού υπαίθριου χώρου. Προτείνεται η ίδρυση του πολιτιστικού κέντρου Σεπολίων σε συνδυασμό με τη λειτουργία αιθουσών σεμιναρίων, εκθεσιακό χώρο, βιβλιοθήκη, ταινιοθήκη και αναψυκτήριο. Οι λειτουργίες αυτές αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση των δημοτών και στην ενοποίηση των διάφορων κοινωνικών ομάδων (νέοι, ηλικιωμένοι, μετανάστες κ.ο.κ). Ταυτόχρονα προτείνεται ο σχεδιασμός ενός νέου εκπαιδευτικού κτιρίου σύγχρονων προδιαγραφών που θα στεγάσει το 9ο ΕΠΑΛ Αθηνών, ενώ μια νέα αίθουσα εκδηλώσεων που απευθύνεται τόσο στο πολιτιστικό κέντρο όσο και στα σχολεία της γύρω περιοχής καλείται να ενδυναμώσει τον εκπαιδευτικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της επέμβασης.]