Η πολιτική διάσταση του χάρτη μέσω του κόμικ "La Frontiere Invisible" - Κωνσταντοπούλου, Κατερίνα
[Σκοπός αυτής της παρουσίασης είναι η διερεύνηση της σχέσης ιδεολογίας και χαρτογραφίας εέσα από τη εελέτη του κόΐκς "La Frontiere Invisible" που έχει ως κεντρικό τόπο δράσης ένα κέντρο χαρτογραφίας και το οποίο περιγράφει τι συεβαίνει στους χάρτες και στους χαρτογράφους όταν αυτό το κέντρο τίθεται υπό καθεστώς στρατιωτικού ελέγχου.]