Επανάχρηση των καπναποθηκών Παπαστράτου σε φοιτητική εστία στο Αγρίνιο - Νικολάου, Αναστασία
[Το οικόπεδο μέλετης βρίσκεται στο κέντρο του Αγρινίου, ανάμεσα στους δρόμους Παπαθανάση, Δεληγιώργη, Μακρή και Δαγκλή, όπου σε διώροφο κτίσμα με ημιυπόγειο και διατηρητέες όψεις με νεοκλασικά και εκλεκτικιστικά στοιχεία, στεγάζονται οι καπναποθήκες Παπαστράτου. Δίπλα στο κυρίως κτίριο υπάρχει μικρότερο μονώροφο με ημιυπόγειο, που λειτουργούσε ως χώρος διαμονής των ιδιοκτητών. Οι καπναποθήκες κατασκευάστηκαν γύρω στο 1926 και έπειτα από μετατροπές στην κατασκευή και τη χρήση του κτιρίου, από το 1970 και μετά ερημώθηκαν. Σήμερα εμφανίζονται φθορές τόσο στα φέροντα στοιχεία όσο και στις εσωτερικές επιφάνειες του κτιρίου.. εκδηλώσεις.]