Νέες επεμβάσεις στα παράπλευρα κτίσματα της Μονής Τζαγκαρόλων στο ακρωτήρι Χανίων - Καρπάνου, Χρυσάνθη
[Η Ι. Μ Αγίας Τριάδας είναι ένα μοναστήρι των αρχών του 17ου αιώνα και ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Κρητικής Αναγέννησης με έντονη επισκεψιμότητα. Παράπλευρα της Μονής, σε περιοχή με έντονη κλίση, βρίσκεται ένα συγκρότημα κτιρίων του 19ου αιώνα που παραμένουν χωρίς χρήση. Έτσι μετά από μελέτη και αναλυτική αποτύπωσή τους προτείνεται η επανάχρηση των κτισμάτων η αναδιαμόρφωση του υπαίθριου χώρου τους και η ένταξη νέων μεταλλικών προσθηκών σε αυτά με χρήσεις υποστηρικτικές προς το μοναστήρι και σχετικές με την μεγάλη παραγωγή λαδιού και κρασιού από τη Μονή.]