Ήπια ανάπλαση στο πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" και πολεοδομική παρέμβαση στους γειτονικούς δήμους - Χατζηπέτρου, Αυγή
[Μας απασχόλησε το πράσινο στην πόλη και συγκεκριμένα το μητροπολιτικό πάρκο Αντώνης Τρίτσης. Ξεκινήσαμε από μια πολεοδομική μελέτη που περιλαμβάνει πράσινες διαδρομές για την σύνδεση του πάρκου με τα κέντρα των γύρω δήμων: Ιλίου, Αγ. Αναργύρων και Καματερού. Στην συνέχεια προχωρήσαμε σε πρόταση ανάπλασης του ίδιου του πάρκου με ήπιες παρεμβάσεις, συμβατές με το περιβαλλοντικό χαρακτήρα του πάρκου. Αρχικά ιεραρχήσαμε τις κινήσεις με κριτήριο το πλάτος τους και επιλέξαμε τέσσερις αλέες που συνδέονται με τις εισόδους του πάρκου και τις σηματοδοτούν με θεματικές δεντροστοιχίες. Για τις στάσεις προτείναμε συντήρηση, βάψιμο και φυσικό σκιασμό με αναρριχώμενα φυτά. Η φύτευση στο πάρκο, θέλαμε να συνδυάζει δέντρα, θάμνους, λουλούδια και επιφανειακή βλάστηση. Εκτός από τα παραπάνω, εστιάσαμε σε κάποια σημεία και δώσαμε λύσεις για την βελτίωση της τωρινής τους κατάστασης, Ειδικότερα, επανασχεδιάσαμε τον χώρο υποδοχής μπροστά από την είσοδο Χασιάς, φυτεύσαμε πλατάνια στην περίμετρο του υπαίθριου θεάτρου για να γίνει.. καλλιεργειών.]