Εκτέλεση, περιεχόμενο και αξία των χαρτών της Αττικής του Κάουπερτ = Entstehung und Bedeutung der Karten von Attika J. A. Kauperts - Κορρές, Μανόλης (Μέλισσα: Αττική Οδός, 2008)
Κείμενο στην ελληνική, περίληψη στην γρεμανική