Διαχείριση ορίων στο οικόπεδο του Νέου Μουσείου Ακρόπολης - Παπανικολάου, Γιώργος
[Μεσαίου μεγέθους και κλίμακας σχεδιαστικό-ερευνητικό θέμα γύρω από το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, το κτήριο των Tschumi-Φωτιάδη και τις έννοιες του ορίου, του αστικού μετώπου και της αστικής συνθήκης. Ανασύσταση του κατεστραμένου αστικού μετώπου των ορίων του οικοπέδου του ΝΜΑ και σύνδεση με το σταθμό του μετρό Ακρόπολη. Επαναδιαπραγμάτευση των κινήσεων από και προς την κύρια είσοδο του κτηρίου του Μουσείου. Προσθήκη πτέρυγας περιοδικών εκθέσεων. "Καδράρισμα" του κτηρίου του Μουσείου με κατασκευές και κτήρια.]