Επανάχρηση στο βιομηχανικό κτίριο της "Ελβύν" στην οδό Πειραιώς - Παπαϊωάννου, Ιωάννα Ιόλη
[Αντικείμενο της διπλωματικής εργασίας είναι η επανάχρηση του βιομηχανικού κτιρίου της «ΕΛΒΥΝ» στην οδό Πειραιώς και η εγκατάσταση πολιτιστικών χρήσεων σε αυτό. Το κομμάτι της Πειραιώς στο οποίο βρίσκεται, μεταξύ Μοσχάτου και Ρέντη, είναι από τα πιο υποβαθμισμένα της οδού, αφού τα μόνα βιομηχανικά κτίρια που έχουν αποκατασταθεί εκεί και στεγάζουν τέτοιες χρήσεις, είναι η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Παράλληλα, η έλλειψη πρασίνου και ενός πάρκου αναψυχής που θα δώσει χρώμα σε μια περιοχή γεμάτη αποθήκες και βιομηχανίες και ο τρόπος επέμβασης στο διατηρητέο κτίριο με διαφανείς, ελαφριές κατασκευές, αποτέλεσαν τους προβληματισμούς και τα θέματα προς επίλυση αυτής της διπλωματικής.]