Φοιτητικές εστίες στις εγκαταστάσεις των παλιών εκκοκκιστηρίων Λαμίας - Γεωργακοπούλου, Γρηγορία
[Η διπλωματική εργασία πραγματεύεται την ένταξη φοιτητικών εστιών στην πόλη της Λαμίας, στα ήδη υπάρχοντα κτήρια των παλιών εκκοκκιστηρίων. Το θέμα προέκυψε από την ανάγκη των φοιτητών του Τ.Ε.Ι. ΛΑμίας για στέγαση και σίτιση και παράλληλα την ανάγκη να διασωθεί το εργοστάσιο των εκκοκκιστηρίων, το οποίο αποτελεί ένα μνημείο στη συλλογική μνήμη των κατοίκων της πόλης. Το κτιριολογικό πρόγραμμα περιλαμβάνει χώρους υποδοχής και έκθεσης.. υλικών.]