Διαδρομές άθλησης και ψυχαγωγίας στα νερά της Λευκάδας - Πολίτη, Αφροδίτη
[Πρόκειται για τη δημιουργία ενός δημοτικού κέντρου θερινών αθλημάτων διευρυμένο με λειτουργίες προσιτές για το ευρύ κοινό. (καφετέρια και αίθουσα εκδηλώσεων). Καθώς ο στόχος ήταν η δημιουργία ενός χώρου που θα παραμένει ζωντανός καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, το κέντρο λειτουργεί και κατά τη διάρκεια του χειμώνα για πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες του δήμου. Το κέντρο φιλοξενεί δυο αθλήματα. α. Το άθλημα της ιστιοσανίδας που αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες επισκεψιμότητας στο νησί β. και την αυτόνομη κατάδυση. Οι λειτουργίες δημόσιου χαρακτήρα τοποθετήθηκαν στην βόρεια και δυτική πλευρά του οικοπέδου ώστε να είναι εμφανείς από τις κύριες οδικές προσβάσεις και να προσελκύουν τον κόσμο. Η θέση τους στο μέτωπο των δυο δρόμων υπογραμμίζει το όριο του οικοδομικού τετραγώνου. Αντίθετα οι εγκαταστάσεις υποστήριξης των θαλάσσιων αθλημάτων τοποθετήθηκαν προς την ανατολή σε μια περισσότερο απομονωμένη και ιδιωτική ζώνη δίπλα στο ρέμα. Η ησυχία που επικρατεί περισσότερο από την πλευρά αυτή, εξυπηρετεί την διεξαγωγή των .. ζωή.]