Επέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας - Κατσάρας, Κώστας
[Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο περιβάλλον χώρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είναι μια μεγάλη έκταση 350 στερεμάτων περίπου που καταλαμβάνει το δυτικό άκρο του Φαληρικού όρμου και περικλείεται από τα όρια που δημιουργούνται από τις εκβολές του Κηφισού, την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και τους πρόποδες του λόφου της Καστέλας. Οι στόχοι της συγκεκριμένης διπλωματικής εργασίας είναι τρεις. Η προσπάθεια επανασχεδίασης έχει να κάνει με την απελευθέρωση του χώρου που αυτή την στιγμή είναι δεσμευμένος και αδιάθετος στο ευρύ κοινό, την δημιουργία ενός υπερτοπικού πόλου ενδιαφέροντος και την διευθέτηση των κινήσεων που συνδέουν τις γειτνιάζουσες περιοχές.]